21-22 Güz Yarıyılı Lisans Ders Programı, Dersler ve Yürütücüleri
16.09.2021

Sevgili Öğrenciler
Üniversitemiz senatosunun kararlaştırılmış olduğu ilkelere uygun olarak, bölümümüzün 2021-2022 Güz Yarıyılı Lisans Ders Programı ve Yürütücüler listesi ekteki gibi belirlenmiştir. Ders listesinde hangi dersin hangi yöntemle işleneceği bilgisi de bulunmaktadır. Bu tablodaki işleniş yöntemlerinin açıklamaları aşağıdaki gibidir:

Yüzyüze: Derse kayıtlı tüm öğrenciler sınıfta olacaktır.
Yüzyüze (hibrit): Derse kayıtlı öğrenciler yaklaşık 20’şer kişilik gruplara bölünecekler ve bu gruplar sınıflara dönüşümlü olarak gelebileceklerdir. Ders aynı zamanda çevrimiçi olarak canlı da yayınlanacak ve o hafta sınıfa gelme hakkı olmayan öğrenciler dersin canlı yayınını takip edeceklerdir.
Uzaktan: Ders bütünüyle çevrimiçi olarak işlenecektir.

Tüm öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize şimdiden sağlıklı ve başarılı bir yarıyıl dileriz.

2021-2022 Güz Yarıyılı Lisans Normal Öğretim Yürütücüler listesi için tıklayınız.

2021-2022 Güz Yarıyılı Lisans İkinci Öğretim Yürütücüler listesi için tıklayınız.

2021-2022 Güz Yarıyılı Lisans Ders Programı için tıklayınız.

Son güncelleme: 26 Eylül 2021