Lisans ve Lisansüstü Öğrenciler için Yemek Bursu
30.09.2021
Lisans öğrencilerimizin dikkatine

Rektörlüğümüzce; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden öğrencilerimize 8 Kasım 2021-24 Haziran 2022 tarihleri arasında ücretsiz bir öğün yemek yardımı yapılacaktır. Bölümümüze ayrılan kontenjan aşağıdadır:

Normal Öğretim: 14 öğrenci
İkinci Öğretim: 15 öğrenci

Yemek yardımı almak isteyen öğrencilerin başvuru formunu doldurarak eee -AT- ogu.edu.tr adresine konu başlığına Ad Soyad - Yemek Bursu Başvurusu yazarak 8 Ekim 2021 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.
Başvuru formu için tıklayınız.

Değerlendirme sonucu hak kazananlardan KVK Mevzuat Uyarınca Burs ile ilgili Aydınlatma Metnini onaylamaları istenecektir.

Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimizin dikkatine

Rektörlüğümüzce Fen Bilimleri Enstitüsüne tahsis edilen, 2021-2022 öğretim yılı için 08 Kasım 2021 - 24 Haziran 2022 tarihleri arasında ücretsiz bir öğün yemek bursu yardımı için, ilgilenen öğrencilerimizin 08 Ekim 2021 tarihine kadar Fen Bilimleri Enstitüsüne başvurmaları gerekmektedir.
Ayrıntılı bilgi ve formlar aşağıdaki linktedir: