2019-2020 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları Duyurusu
28.01.2020

Sevgili Öğrenciler,

2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kayıtları aşağıda verilen gün ve saatlerde web üzerinden yapılacaktır.

5 Şubat 2020 Çarşamba  08:00-10:30, 13:00-23:00
7 Şubat 2020 Cuma         08:00-17:00

ESOGÜ Lisans Yönetmeliğine göre öğrenciler, her dönem başında ilan edilen kayıt tarihlerinde, ders kaydını kendi yapmak ve yenilemekle yükümlüdür.

• Bölümümüzde uygulanan ders kayıt kuralları ve birinci sınıfların kaydolacakları dersler ile ilgili açıklamalar için lütfen buraya tıklayınız.

• Son sınıf öğrencilerinin kaydolacakları Electrical Engineering Design şubelerini görmek için lütfen buraya tıklayınız.

• Ders kayıtları ile ilgili açıklamaları içeren duyurulara Öğrenci İşleri Başkanlığının web sitesinden erişebilirsiniz. Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

• Ders kayıt işlemleri ile ilgili Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın resimli anlatım dosyasına ulaşmak  için lütfen buraya tıklayınız

• OGUBS’de ders kaydı nasıl yapılır? https://www.youtube.com/watch?v=Cl8Onhb75bY

Ders seçimi ve kayıtlarla ilgili konularda danışmanlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Sorunsuz bir kayıt dönemi geçirmenizi dileriz.

Bölüm Başkanlığı