Mavera Teknoloji Takımı Üye Alımı
30.09.2022

Mavera Teknoloji Takımı olarak 2018 senesinden beri edindiğimiz tecrübeler ve başarılar ile yeni bir yıla başlıyoruz.Geçtiğimiz 4 yılda 2 kez Tanıtım ve Yaygınlaştırma ödülü kazandık ve Efficiency Challenge 2022 Elektrikli Araç Yarışlarını ilk 10 içinde tamamladık.

ESOGÜ bünyesinde bulunan mühendislik öğrencilerinin çeşitli yarışmalara katılarak başarılı bir ekip çalışmasını deneyimlemesi, teorik bilgilerini uygulamaya dökerek tecrübe kazanmasını hedeflemekteyiz. Bu hedefimiz doğrultusunda Elektrikli Araç takımımıza ek olarak Otonom Araç ve Roket yarışmalarına katılmak için 2 yeni ekip kuruyoruz.

Sende Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin farklı disiplinlerinde çalışan proje takımında yeni şeyler öğrenmek, tasarımlarını gerçeğe dönüştürmek ve MAVERA ailesine dahil olmak istiyorsan , katılmak istediğin ekibin formunu doldurarak başvurunu gerçekleştirebilirsin.

Her türlü sorunuz için sosyal medya hesaplarımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Atabak NAJAFİ