Lisans Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-B Başarıları
3.02.2021

Lisans öğrencilerimiz 8 adet proje ile 2020/1. Dönem TÜBİTAK 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destek Programı kapsamında proje desteği kazanmışlardır.

Tüm proje gruplarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Proje Başlığı: Yüzey Temizleyen Robot Uygulaması
    Proje ekibi: Sencer KARACASU, Onur PAMUKÇU, Muhammet Harun ATACAN, Çağrı GÜNEY, Hülya Arzu SÖNMEZ (Makina Müh. BöL. öğrencisi)
    Proje Danışmanı: Prof. Dr. Osman PARLAKTUNA, Araş. Gör. Gülin ELİBOL SEÇİL
    Sanayi Danışmanı: Dr.Uğur YAYAN - İnovasyon Mühendislik Teknoloji Geliştirme San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Destek miktarı: 4850 TL

• Proje Başlığı: İşitme Engelli Bireyler İçin Konuşmayı İşaret Diline Çeviren Robotik El Tasarımı
    Proje ekibi: Umut Can CALAP, Duygu KAYIM, Ozan BULAN, Gülin Süeda YÜCEL, Veysel YILMAZ (Makina Müh. BöL. öğrencisi)
    Proje Danışmanı: Prof. Dr. Osman PARLAKTUNA, Araş. Gör. Gülin ELİBOL SEÇİL
    Sanayi Danışmanı: Özer ÇELİK - Akıllı Çeviri Sistemleri Bilişim A.Ş.
    Destek miktarı: 3230 TL

• Proje Başlığı: Modular Mobile Robot
    Proje ekibi: İsmail BIKMAZ, Oğuz BORA, Enes YAZ, Berkay YAŞAR
    Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Hasan Serhan YAVUZ
    Sanayi Danışmanı: Didem ÖZÜPEK TAŞ - İnovasyon Mimarlık Mühendislik, San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Destek miktarı: 5000 TL

• Proje Başlığı: Electronic Health Platform
    Proje ekibi: Onurcan SEZER,Kağan KILIÇASLAN, Caner SOKAT, Sina KUŞOGLU (Bilgisayar Müh. BöL. öğrencisi)
    Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Faruk DİRİSAĞLIK
    Sanayi Danışmanı: Gamze Kara MAĞDEN, Bugamed Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Yazılım San. Tic. A.Ş.
    Destek Miktarı: 3492.48 TL

• Proje Başlığı: Garson Robot
    Proje ekibi: İlknur Ceren COŞKUN, Şeyma GÜLER, Barış ÇAKMAK, Ozan Boran POLAT
    Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Kemal KESKİN
    Sanayi Danışmanı: Hakan GENÇTÜRK - İnovasyon Mimarlık Mühendislik, San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Destek Miktarı: 4980 TL

• Proje Başlığı: Bina ici Arama Kurtarma Alanlarında Gezgin Robot ile Keşif ve 3B Haritalama
    Proje ekibi: Muhammed KOCAOĞLU, Muhammed Ali UZUN, Yunus Emre IŞIKDEMİR
    Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Burak KALECİ
    Sanayi Danışmanı: Didem ÖZÜPEK TAŞ - İnovasyon Mimarlık Mühendislik, San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Destek Miktarı: 4950 TL

• Proje Başlığı: Endüstriyel Malzeme Takip Sistemi
    Proje ekibi: Ömer GÜZEL, Simge ŞİŞMAN, Tuğçenur ERDOĞAN, Müslüm Can ÖZATA, Zuhal POLAT (Bilgisayar Müh. BöL. öğrencisi)
    Proje Danışmanı: Doç. Dr. Semih ERGİN
    Sanayi Danışmanı: Ahmet Özkan GICI - Ford Otosan A.Ş.
    Destek Miktarı: 2130 TL

• Proje Başlığı: Dikey İniş-Kalkış Yapabilen İnsansız Hava Aracı
    Proje Ekibi: Hayati Enes ERGÜL, Hale MIHCIOKUR, Muvafık Melik KAYA, Aziz İren( Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi)
    Proje Danışmanı: Prof.Dr. Hakan ÇEVİKALP
    Sanayi Danışmanı: Rafet EROĞLU-Aselsan Elektronik San. Ve Tic. A.Ş.
    Destek Miktarı: 4956 TL